Yritys

Mowon Oy

Mowon Oy on vuonna 2006 perustettu, Jyväskylässä sijaitseva autokorjaamotuotteiden maahantuonti- ja myyntiyritys. Henkilökunnallamme on vahva osaaminen sekä tausta korjaamoalalta. Pääasiallisia asiakkaitamme ovat autokorjaamot, peltikorjaamot, koulutuslaitokset sekä teollisuus.

 Olemme erikoistuneet korkealaatuisiin korjaamo- ja teollisuuskemikaaleihin, liimoihin, puhdistus- ja pohjustusaineisiin sekä yleisimpiin korjaamoiden kulutustuotteisiin. Tällä sektorilla valmistutamme omalle tuotemerkillemme vain parasta mahdollista laatua, ja tuotteet ovat suunnattu ensisijaisesti ammattikäyttöön.

Vuonna 2017 vastasimme kysyntään ja aloitimme suoramyynnin myös kuluttajille sekä ajoneuvoharrastajille tarjoten ammattitason vaihtoehtoja. 

Yrityksellämme on vahva ja ajantasainen osaaminen moottorin ajoitus-, hehku- ja suutintyökaluissa sekä ajoneuvojen erikois- ja alustatyökaluissa. Näissä suurin yhteistyökumppanimme on italialainen valmistaja Govoni srl. Ajoitustyökaluissa valikoimassamme ovat myös toimitusmyyntinä AST sekä Laser.

Tuulilasityökaluissa olemme läheisessä yhteistyössä saksalaisen ProGlass GmbH:n kanssa, joka tuotekehittää ja testaa jatkuvasti uusia innovaatioita alan tarpeisiin. Ylläpidämme vahvaa varastoa kaikista tuulilasin korjauksiin ja vaihtoihin liittyvistä tarvikkeista.

Käsi-ja erikoistyökaluissa pääasiallinen toimittajamme on saksalainen KS Tools, jonka maahantuontia olemme harjoittaneeet jo vuodesta 2006.

Merkkikohtaisissa kori- ja verhoilukiinnikkeissä varastossamme on kattava valikoima ranskalaisen RestaGrafin tuotelinjaa, jota olemme täydentäneet vielä muutamilla muilla, isommissa erissä toimitettavilla kiinnikkeillä sekä IMS- tuotelinjalla.

Ylivedettävian vetonivelen- ja hammastangon suojakumien sekä näihin liittyvien työkalujen ja oheistarvikkeiden valmistajan, englantilaisen Bailcastin tuotteiden maahantuonnin aloitimme 2008.

Kotimaisista yhteistyökumppaneistamme merkittävin on Koivunen Oy, ja Toolpack-konsepti on tänään merkittävä osa palveluamme. 

Yrityksemme myyntiedustajat vierailevat säännöllisesti asiakkaidemme luona täydentäen tarpeen mukaan tuotteita ja tarvikkeita suoraan esittelyautoistamme. Asiakkaalla on näiden säännöllisten vierailujen aikana mahdollisuus tutustua myös uutuuksiin sekä kampanjatuotteisiimme.

Toimitilamme sijaitsevat Jyväskylässä Kuormaajantiellä, josta löydät myymälämme sekä osaavaa palvelua.

Tervetuloa!

Pyydä edustajamme vierailulle, yhteystiedot löydät sivuiltamme!